Ky është ‘Gabimi’ që bëjnë shqiptarët sapo shkeelin në Angli

Ndërkohë prej ditësh media britanike po merret me këtë fenomen është surprizuar nga mburrja që bëjnë të rinjtë shqiptarë në momentin e parë që mbërrijnë në Angli.

‘Një emigrant bëri një selfie në bordin e varkës dhe më vonë pozoi para Syrit të Londrës, shkruan media e njohur ndërkohë që thekson se kjo është një rutinë që bëhet dhe nga shqiptarë të tjerë.

Në shkrim, merret dëshmia e një shqiptari i cili ka bërë udhëtimin me autobus nga Kukësi, në Shqipërinë veriore, në një hotel të klasit Premier në Francë dhe më pas, pas udhëtimit me varkë u gjend përballë Trupa e Mbretërve në Angli.

Emigrantët shqiptarë kanë shpërndarë foto në rrjetet sociale duke i treguar ata duke pozuar para monumenteve të Londrës vetëm disa ditë pasi kaluan Kanalin me varka të vogla. Një migrant madje bëri një selfie teksa ishte në një bordin e një dige në Kanal, përpara se të shfaqej në një restorant në Londër dhe, gjashtë ditë pas kalimit të tij, duke buzëqeshur në urën ëestminster me Syrin e Londrës në sfond.

Një shqiptar i dytë përshkroi udhëtimin e tij nga një autobus në Kukës, në Shqipërinë veriore, në një hotel të klasit Premier në Francë dhe më pas – pas udhëtimit me varkë – duke qëndruar përballë një kalorësi nga Trupa e Mbretërve në detyrë roje.