Bleona Qerreti del bllof, Gënjen për Moshën, Ja sa vjeçe mbush në të vërtetë Këngëtarja

Këtë e ka bërë me dije vet Bleona nëpërmjet rrjeteve sociale cila thotë se mbush 35 vjeç, e ndërkohë ka felanderuar dhe fansat. Këngëtarja e njohur Bleona Qereti ditën e sotme feston ditëlindjen. Këtë e ka bërë me dije vet Bleona nëpërmjet rrjeteve sociale cila thotë se mbush 35 vjeç, e ndërkohë ka felanderuar dhe fansat.

‘Faleminderit të gjithë fansave të mi besnikë, e që kanë qenë me mua që nga fillimi’- shkruan Bleona. Po a është vërtetë Bleona 35-vjeçe? Sipas një kërkimi në Google ditëlindja e Bleona Qerretit ndryshon nga ditëlindja që Bleona ka sot.

Në vitin 1994 në festivalin e RTSH këngëtarja është shprehur se është 15-vjeçe e ndërkohë ditën e sotme thotë që është 35-vjeçe, ndërsa sipas llogaritjeve i bie që Bleona të jetë 41 vjeçe. Këtë gjë e verifikon edhe kërkimi për biografinë e saj, ku na e bënë të qartë moshën e vërtetë të këngëtares.