Ja se si kjo perberje e lehte e kuzhines do te permirsoj shikimin dhe kujtesen, bashkojini bashke keto

Rrika ose e njohur ndryshe si rrepa e bardhë, përshpejton metabolizmin, jep energji kështu që nuk do të lodheni më. Stimulon rritjen e bak tereve të mira në stomak

Ky ilaç është një nga më të fuqishmit që jo vetëm do të përmirësojë kujtesën tuaj me 80%, por gjithashtu do të shkrijë depozitat e dhj amit me të cilat jeni duke lu ftu ar për vite me rradhë.

Përbërësi kryesor në këtë il’aç është rrikë, i cili është i pasur me vitaminë C, kalium, vitamina B1, B2 dhe B6, si dhe hekur, magnez dhe fosfor.

Ka një shije pikante falë përbërësit glikozid sinigrin, i cili ka një efekt shumë të dobishëm në sinuse. Kështu, kur konsumohet, ajo hap sinuset e bll okuara dhe thi thja me këtë bar ndihmon në pastrimin e të gjitha rrugëve të frymëmarrjes.

Pastron mëlçinë dhe prandaj rekomandohet për detoks kur duam të heqim të gjitha subst ancat e dëmshme nga trupi Përmirëson dhe lehtëson tretjen, pasi stimulon peristaltikën veçanërisht nëse e konsumoni me ushqime të yndyrshme dhe të kripura gjatë pushimeve.