Kurrë mos u marto me një mashkull, që nuk respekton nënën e vet! Thënie për tu mbajtur “Vath në Vesh”!

Pas çdo aforizme, fshihet një mesazh, për t’u furnizuar me energji dhe dëshirë për të ecur më fort drejt suksesit, apo në marrëdhëniet në familje dhe shoqëri.

1. Asnjë femër nuk duhet kurrë të martohet me një mashkull, i cili e urren apo nuk respekton nënën e vet. – Martha Gellhorn 2. Një shoqëri nuk ka asnjë shans për sukses nëse femra e asaj shoqërie nuk është e edukuar. – Khaled Hosseini

3. Nëse e tregoni të vërtetën, nuk keni nevojë të mbani mend asgjë. – Mark Twain 4. Asgjë nuk e forcon më shumë autoritetin se sa qetësia. – Leonardo da Vinci

Si zakonisht, pas çdo gruaje të mirë qëndron një idiot. – John Lennon 7. Njeriu vuan vetëm sepse ai i merr shumë seriozisht gjërat të cilat Zoti i ka krijuar për dëfrim. – Alan W. Watts

8. Dënimi i gënjeshtarit nuk është vetëm se atij nuk i beson askush, por ai nuk mund ti besoj askujt.