Latifa tregon për jetën e saj: Kam dashuruar dy persona në të njëjtën kohë

Latifa nga seriali “Kloni” flet për jetën e saj: Kam dashuruar dy persona në të njëjtën kohë. Aktorja Leticia Sabatella e cila portretizon “Latifën” në serialin “Kloni” ka deklaruar ka dashur dy njerëz në të njëjtën kohë dhe se ata dinin për lidhjen.

Letícia ka shpjeguar se si e sheh konceptin e tradhtisë dhe besnikërisë sot, si dhe formimin e llojeve të reja të marrëdhënieve.“Është e mundur që ju të doni një person dhe të doni gjithashtu një person tjetër. Ckemi? Është një marrëveshje që është e mundur.

(Kam dashur) më shumë se dy njerëz në të njëjtën kohë e morën vesh, ishte diçka për t’u kuptuar. A nuk kishte kuptim? Të gjithë e kuptuam që kishte kuptim.”, ka deklaruar ajo.

“Unë do ta konsideroja tradhti diçka që kishte një qëllim, një qëllim për të lënduar. Nëse personi jeton diçka të ligjshme, e cila është e plotë, por që nuk ka ndërmend të lëndojë mua apo tjetrin, sot nuk e quaj tradhti.”, ka thënë ajo.